karry-koteletter 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : tante tina Indsendt : Red : |
|
|
vend koteletterne i karry. brun dem på panden i smørret lægges i et ildfast fad. drys salt og peber.
svits de hakkede løg og hvidløg i smørret fra kødet. skræl og riv æblerne groft. snit peberfrugt i tern og tilsæt løg med hk. tomat. Riv selleri groft. ligeledes ned i gryden. drys karry over. smag til med salt og fordel på koteletterne i ildfast fad. hæld bouillon og fløde over. dæk med stanniol og ind i ovnen 20-30 min. ved ca. 250 grader Tips: server ris til retten. |
|
Opskriften er vist 11036 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne