Vivis Ratatouille
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Anna Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne skæres ud i terninger. Olivenolie varmes let op i stor gryde eller pande. Løg og hvidløg klares i olien. De øvrige grøntsager kommes i på en gang og der røres rundt. Vand og bouillonterning kommes ved. Efter 10 min. smages retten til med krydderurter, salt og peber. Lad retten simre yderligere 5 min. eller til grøntsagerne en møre.
Tips: Smager godt med lidt fetaost til. Kan anvendes som tilbehør til lamme- eller kalvekød. |
|
Opskriften er vist 7580 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne