Baskisk ovnæggekage med pølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Jehona_1 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Skær pølser i skiver og svits det i lidt margarine på panden. Læg pøserne i en lille smurt ildfast bradepande. Pisk æg og mælk sammen,krydr massen med salt og peber, og hæld æggemassen i bradepanden med pølserne. Sæt fadet i den varme ovn i ca.20 minutter til æggemassen er stivnet. Pynt med tomat og agurk Tips: SUPER nem at lave, og smager fantstisk. |
|
Opskriften er vist 49991 gange,
og udskrevet 1356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-04 19:17:20 Super nem og velsmagende æggekage.. Man slipper for at skulle stå over en pande.. :O) Har allerede givet opskriften til flere,som ikke troede på at man kunne lave æggekage i ovnen,før de så det færdige resultat. De blev noget overasket ;O) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne