Mareineret ørred med hønsekød og pocherede vagtelæg
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Salt, farin, sennep og koriander røres sammen og tilsættes lidt peber.
Blandingen smøres på kødsiden af ørreden (som skal være befriet for ben) Fisken trækker i køleskabet i 10 timer. Hønsekødet skæres i meget fine tern og pocheres i hønsebouillon. Smages til med salt, peber og citronsaft og afkøler i lagen. Sennepfløde: Piskefløden piskes meget let og smages til med dijonsennep og evt. lidt citronsaft. Piskes helt stiv og sættes i køleskabet. Pocherede vagtelæg: Vagtelæggene slås forsigtigt ud i en lille skål ( tilbered 4 af gangen). Vand og eddike bringes kort før servering til kogepunktet. Lad forsigtigt æggene glide fra skålen ud i det svagt simrende (ikke kogende) vand. Prøv at samle hviderne omkring blommerne, og tag æggene op med en hulske efter 1½ minut. De skal være bløde indeni. Anretning: Ørreden skæres i tynde skiver på langs af fileten (som røget laks). Hønsekødet lægges på skiverne, og der pyntes med sennepsfløde, der forsigtigt kugles op med en varm ske. Læg 2 pocherede vagtelæg på hver portion, og garner evt. med lidt friske salatblade. Brød serveres til. Tips: Det kan være svært (eller dyrt) at købe vagtelæg. Man kan naturligvis servere retten med et lille pocheret hønseæg til hver i stedet (eller springe æggene helt over). |
|
Opskriften er vist 11339 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ole Olsen - 2012-08-24 10:10:49 Smager himmelsk - tak for en dejlig ret....:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne