Brun sauce til mortensanden
Højtid: Mortens aften Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyen sigtes op i en gryde.
Drys et tyndt lag hvedemel over skyen og lad det synke ned inden du pisker i det. Pisk saucen godt igennem og kog op, tilsæt piskefløde og kulør. Smag til med salt og peber, pas på med saltet. Tips: Skyen får du ved først at hælde fedtet fra bradepanden (dette gemmes for sig, tilsæt evt. et par spsk. til saucen) Dernæst at tilsætte vand i bradepande som anden er stegt i, enten ved at tilsætte vand de sidste 15 minutter af stegetiden, eller ved at sætte bradepanden tilbage i ovnen 15 minutter når anden er taget ud. Du kan også brune indmad, hals, vinger og afskæringer godt af i en lille gryde, det er ikke nødvendigt at tilsætte fedtstof her. Hæld vand over så det dækker og lade det småsimre en times tid mens anden steger. |
|
Opskriften er vist 25456 gange,
og udskrevet 394 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne