Brun sauce til mortensanden

Brun sauce til mortensanden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

HøjtidMortens aften

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Brun sauce til mortensanden, billede 4 Brun sauce til mortensanden, billede 1 Brun sauce til mortensanden, billede 2 Brun sauce til mortensanden, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dlandesky
1 spsk.hvedemel
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 kulør
 
Opskrift:
Skyen sigtes op i en gryde.

Drys et tyndt lag hvedemel over skyen og lad det synke ned inden du pisker i det. Pisk saucen godt igennem og kog op, tilsæt piskefløde og kulør. Smag til med salt og peber, pas på med saltet.

Tips:

Skyen får du ved først at hælde fedtet fra bradepanden (dette gemmes for sig, tilsæt evt. et par spsk. til saucen) Dernæst at tilsætte vand i bradepande som anden er stegt i, enten ved at tilsætte vand de sidste 15 minutter af stegetiden, eller ved at sætte bradepanden tilbage i ovnen 15 minutter når anden er taget ud.


Du kan også brune indmad, hals, vinger og afskæringer godt af i en lille gryde, det er ikke nødvendigt at tilsætte fedtstof her. Hæld vand over så det dækker og lade det småsimre en times tid mens anden steger.





karakterer:
Opskriften er vist 25456 gange,
og udskrevet 394 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu