Hjemmelavet is 02
Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æggene piskes luftige med sukkeret. Nødder, chokolade og dajm hakkes groft. Marcipan rives groft. - nemmest hvis marcipanen fryses 1 times tid først. Fløden piskes stiv og vendes i æggemassen.
Hakket chokolade, nødder og dajm samt marcipan vendes meget forsigtigt i isen, der sættes i fryseren. Der skal ikke røres i ismassen under frysning. Kan evt. serveres med lun jordbærsovs. |
|
Opskriften er vist 35183 gange,
og udskrevet 1169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Lærke - 2012-08-18 14:16:35 Den er go. Dansukker - 2011-06-22 15:31:57 Taget direkte fra Dansukkers hjemmeside :) anonym - 2009-12-21 18:06:43 lyder sørme sød anonym - 2007-09-27 16:29:59 Mmmm den lyder lække |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne