Chokoladebudding
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælk (ca. 1 dl.), æg, sukker, kakao og maizena røres til jævning.
Resten af mælken koges. Jævningen piskes i mælken. Der piskes hele tiden, mens buddingen får et opkog. Fordeles i portionsskåle som stilles på køl nogle timer drys evt. med lidt sukker. Serves med en klat flødeskum og evt. frugtstykker. |
|
Opskriften er vist 56823 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (37 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-02-02 12:10:28 kom 60% chokolade i lækker Gitte - 2022-03-26 15:52:20 Savner chokoladen 🥴 steen - 2020-07-27 13:24:51 Hvorfor skal æggene være pasteuriseret, når de allevel skal koges: koges = pasteurisering |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne