Kyllingeret i fad
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Grønland Indsendt af : Fisken Indsendt : |
|
|
skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver
smør en ovnfast fad, læg kartoffelskiverne heri.
snit løget i små stykker, fordeles over kartoflerne
hvidløg presses og fordeles over
skær peberfrugt i skiver og fordel den over det hele
hæld en ds. hakkede tomater
drys salt over
hæld fløden ud over det hele
skær kyllingen i kvarte, gnid det ind i salt og kanel
Læg kyllingestykkerne med skindsiden nedad ovenpå kartoffelfadet og sæt det hele i ovnen på 180 gr. i ½ times tid,
tag fadet ud, vend kyllingestykkerne om og steg videre i ½ time eller 3 kvarterstid, stik i kyllingekødet for
at se om det er færdigstegt.
Tips: Server flutes og salat til og et glas rødvin eller rosévin. Det er en fantastisk gæstemiddag. |
|
Opskriften er vist 21339 gange,
og udskrevet 574 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-30 15:33:22 Det erder ikke grønlandske mad :D Jætten - 2011-01-09 20:06:20 Meget nemt at lave, men ikke ligefrem gæstemad. En rigtig god hverdagsret. Bet - 2010-10-24 18:33:49 Lækker ret :o) Kan også laves med kyllingebryst, hvis man vil undgå benene og med andre krydderier lisbeth - 2008-02-05 17:06:36 dejlig velsmagende ret, og nem at lave. Jeg puttede også gult peber i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne