Kyllingeret i fad

Kyllingeret i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Grønland

GrønlandIndsendt af : Fisken

Indsendt :     

Ingredienser:
1 hel kylling (eller 4 - 5 hele kyllingelår)
1000 g.kartofler
1 grøn peberfrugt
1 løg
1-2 fedhvidløg
1 ds.hakkede tomater
2.5 dl.piskefløde
 salt
 kanel
 
Opskrift:
skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver smør en ovnfast fad, læg kartoffelskiverne heri. snit løget i små stykker, fordeles over kartoflerne hvidløg presses og fordeles over skær peberfrugt i skiver og fordel den over det hele hæld en ds. hakkede tomater drys salt over hæld fløden ud over det hele skær kyllingen i kvarte, gnid det ind i salt og kanel Læg kyllingestykkerne med skindsiden nedad ovenpå kartoffelfadet og sæt det hele i ovnen på 180 gr. i ½ times tid, tag fadet ud, vend kyllingestykkerne om og steg videre i ½ time eller 3 kvarterstid, stik i kyllingekødet for at se om det er færdigstegt.

Tips:

Server flutes og salat til og et glas rødvin eller rosévin. Det er en fantastisk gæstemiddag.





karakterer:
Opskriften er vist 21339 gange,
og udskrevet 574 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-01-30 15:33:22
Det erder ikke grønlandske mad :D

  -   2011-01-09 20:06:20
Meget nemt at lave, men ikke ligefrem gæstemad. En rigtig god hverdagsret.

  -   2010-10-24 18:33:49
Lækker ret :o) Kan også laves med kyllingebryst, hvis man vil undgå benene og med andre krydderier

  -   2008-02-05 17:06:36
dejlig velsmagende ret, og nem at lave. Jeg puttede også gult peber i.