Æbleragout
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Fisken Indsendt : |
|
|
Skræl æbler og løg og skær dem i både
halvér blommerne
smelt smørret på panden (helst en med lidt høj kant).
Læg alle ingredienserne i panden og varm det op med god varme, som skrues ned efter ca. 3 - 4 min. Skru ned for varmen og læg låg på. Lad det hele simre i ca. 10 min. Røres rundt af og til.
Tips: Fantastisk lækker tilbehør til Andesteg, kalvesteg, lammesteg. |
|
Opskriften er vist 4350 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne