Æbleragout

Æbleragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Fisken

Indsendt :     

Ingredienser:
5-6 æbler (afhængig af størrelse)
3 rødløg
250 g.blommer
2-3 spsk.ahornsirup
 lidtsalt
 smør til stegning
 
Opskrift:
Skræl æbler og løg og skær dem i både halvér blommerne smelt smørret på panden (helst en med lidt høj kant). Læg alle ingredienserne i panden og varm det op med god varme, som skrues ned efter ca. 3 - 4 min. Skru ned for varmen og læg låg på. Lad det hele simre i ca. 10 min. Røres rundt af og til.

Tips:

Fantastisk lækker tilbehør til Andesteg, kalvesteg, lammesteg.





karakterer:
Opskriften er vist 4350 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu