Fedtfattig vanillesovs

Fedtfattig vanillesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.letmælk
0.5 vanillestang
1 tsk.Maizena
1-2 spsk.Hermesetas Dryslet
1 æggeblomme
1 æggehvide
 
Opskrift:
Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vanillestangen og lad den ligge lidt i mælken. Tilsæt Maizena, Hermesetas Dryslet og pisk blandingen jævn. Varm den op, pisk kraftigt hele tiden og lad det koge i nogle minutter. Tag kasserollen af varmen og lad den afkøle et øjeblik før æggeblommen piskes i. Sættes herefter til afkøling f.eks. i koldt vand i køkkenvasken. Tag vanillestangen op og bland den piskede æggehvide i den afkølede sovs.

Til friske bær og frugter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på vanillesovs

karakterer:
Opskriften er vist 21315 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor længe kan det holde