Fedtfattig vanillesovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mælken op i en kasserolle, flæk vanillestangen og lad den ligge lidt i mælken. Tilsæt Maizena, Hermesetas Dryslet og pisk blandingen jævn. Varm den op, pisk kraftigt hele tiden og lad det koge i nogle minutter. Tag kasserollen af varmen og lad den afkøle et øjeblik før æggeblommen piskes i. Sættes herefter til afkøling f.eks. i koldt vand i køkkenvasken. Tag vanillestangen op og bland den piskede æggehvide i den afkølede sovs.
Til friske bær og frugter. |
|
Opskriften er vist 21312 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Tanja - 2005-01-01 01:01:01 Hvor længe kan det holde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne