Julekløben (Jettes)

Julekløben (Jettes), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.vand
150 g.margarine
 
3 dl.mælk
2 pakkergær
1 tsk.salt
1 tsk.kardemomme
1 tsk.sukker
 
 rosiner efter behag
1000 g.hvedemel
 
 flormelis
 
Opskrift:
Margarine smeltes i en gryde tilsæt vandet.

Mælk, gær, salt, kardemomme og sukker blandes, når margarinen er smeltet og vand og margarine er "lillefinger varmt" blander du det oven i mælken og tilsætter rosiner efter behag.

Ca. 1000 g mel tilsættes og æltes godt. Dejen stilles til hævning ca en havl times tid.

Form så dine kløben der bliver to af denne portion.

Bages ved 180 grader C og varmluft i ca.12 minutter, når de er færdige drysser du med flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 7097 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu