Julekløben (Jettes)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Margarine smeltes i en gryde tilsæt vandet.
Mælk, gær, salt, kardemomme og sukker blandes, når margarinen er smeltet og vand og margarine er "lillefinger varmt" blander du det oven i mælken og tilsætter rosiner efter behag. Ca. 1000 g mel tilsættes og æltes godt. Dejen stilles til hævning ca en havl times tid. Form så dine kløben der bliver to af denne portion. Bages ved 180 grader C og varmluft i ca.12 minutter, når de er færdige drysser du med flormelis. |
|
Opskriften er vist 7097 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne