Broccoli-gryde

Broccoli-gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rastello

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.broccoli
100 g.pasta (penne fx)
3 store gulerødder
1 pk.skinke i tern
1 stort løg
5 dl.Mornaysauce
 
 Evt.en pakke revet ost
 
Opskrift:
Pasta, koges så de er al dente (stadig med 'bid i'). Broccoli skæres i små buketter og gulerødder skrælles og skæres i tern - begge koges som pastaen. Løg hakkes og alle ingredienser røres sammen i en gryde til det er blevet varmt. Kan evt. gratineres i ovnen med ost på toppen. Giver en dejlig sprød overflade.

Tips:

Man kan undlade at putte skinke i - så kan retten bruges som tilbehør til kød (fx skinke ville være lækkert).





karakterer:
Opskriften er vist 17963 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-27 01:37:34
Den er super lækker, men tag det rolig med Mornaysauce, ellers bliver den hurtigt lidt kvalm.. - og så vil jeg anbefale et groft flute til.