Kylling i fløde sovs
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lene Indsendt : |
|
|
skær kyllinge filet i tern og brun det af på panden, i olie sammen med salt og peber.
Skær peberfrugter, porre, hak hvidløg og chilli, og kom det i en ild fast fad. Kom det brunede kylling i fadet, hæld føden over og kom det i ovnen i ca 45 min ved 200 grader.
Serveres med Ris
Tips: Rigtig lækker ret. |
|
Opskriften er vist 15652 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer ilse - 2009-02-13 11:10:28 Anbefales ! Så lækkert med en grøn salat til. Lene - 2005-01-01 01:01:01 lækker ret !!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne