Bondens æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet, salt, sukker, æg og fløde kommes i, og det hele æltes sammen. Dejen hviler koldt i min. 1 time, før den rulles ud i 3 mm's tykkelse, og skæres ud i to runde kager på størrelse med en springform. Den ene kage anvendes som låg og den anden lægges i bunden af springformen. Springformens side beklædes med resten af dejen.
Fyld: Æblerne skrælles og skæres i tynde skiver, hvorefter de lægges i springformen og drysses med sukker, rosiner og hakkede mandler. Dejlåget lægges over æblerne og presses til kanten. Remonce: Smør, sukker og hakkede mandler, røres hvidt. Remoncen fordeles på låget, der prikkes med en gaffel hist og her. Kagen bages midt i ovnen ved 180°C i ca. en time og serveres lun med kold flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 13031 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne