Karry-porrer 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Sus Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne svitses i smørret til de er blevet lidt bløde - karry tilsættes og der røres godt. Fløden kommes i, og retten snurrer 10-15 min, smages til.
Tips: Smager skønt på ristet brød som tilbehør til et stykke ristet laks med evt. en stegt tomat. Også som forret til en skive røget laks eller andet. |
|
Opskriften er vist 8872 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne