Vildsvin

Vildsvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt af : Gudrun

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2500 g.Vildsvinkød
 hvidløg
 enebær
 persille
 en middelmådig rødvin
Opskrift:
Man tager kødet og braser det i en gryde med hvidløg-enebær, persille en middelmådig rødvin. lad det simre i ca. 3 timer så det er garanteret mørt. hæld skyen fra lav så en opbagt sauce smag til med rødvin og ledt sky. jeg bruger hasselbagte kartofler til med hvidløgs smør man kan også bruge bagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 13730 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-10-30 07:55:20
ville nu være dejligt med lidt info om mængder ;)

  -   2011-09-13 22:56:07
Til Poul Hansen Så vidt jeg kan se står der ikke noget om det skulle være en kølle, men søde har du en gryde der er stor nok kan det godt lade sig gøre.

  -   2009-03-15 13:12:11
man kan sgu da ikke havde en vildsvinkølle i en gryde