Vildsvin
Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : Gudrun Indsendt : Red : |
|
|
Man tager kødet og braser det i en gryde med hvidløg-enebær, persille en middelmådig rødvin.
lad det simre i ca. 3 timer så det er garanteret mørt.
hæld skyen fra lav så en opbagt sauce smag til med rødvin og ledt sky.
jeg bruger hasselbagte kartofler til med hvidløgs smør man kan også bruge bagte kartofler.
|
|
Opskriften er vist 13730 gange,
og udskrevet 262 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer brian jensen - 2014-10-30 07:55:20 ville nu være dejligt med lidt info om mængder ;) Gudrun - 2011-09-13 22:56:07 Til Poul Hansen Så vidt jeg kan se står der ikke noget om det skulle være en kølle, men søde har du en gryde der er stor nok kan det godt lade sig gøre. poul hansen - 2009-03-15 13:12:11 man kan sgu da ikke havde en vildsvinkølle i en gryde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne