Klippekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : julie Indsendt : |
|
|
1. tænd for ovnen på 225 grader
2. tag smør eller margarine ud af køle i god tid, så det ikke er for hårdt, når det skal bruges (flydende becel kan også bruges)
3. bland mel og bagepulver i en skål
4. skær fedtstoffet i små stykker og kom det i melet. Nu skal fedtstoffet smuldres i melet, så det kommer til at ligne reven ost. Brug fingrene
5. bland vanillesukker, sukker og kokos i dejen.
6. kom ægget i og saml dejen med fingrene. Dejen behøver ikke at være helt sammenhængende.
7. sæt nu små dejtoppe på bagepapir lagt på bagepladen. Det skal ligne små klippetoppe. Bag kagerne midt i ovnen ved 225 grader i 5-10min.
Tips: en dejlig velsmagende opskrift, meget nem for børn at lave, det er en stor succes ved min egen datter |
|
Opskriften er vist 5875 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne