Citronkylling/Kalkungryde NEM
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Nini Indsendt : Red : |
|
|
Først snittes løget i meget fine tern, kalkun/kylling skæres i små tern og tilsættes, citronsaften presses udover kylling og løg, salt og peber tilsættes. Lad det simre i 5 minutter, tilsæt mornaysauce og cremefine kog op, og lad det simre 10 min på lav varme.
Tips: Serveres med ris. |
|
Opskriften er vist 21819 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-03 15:12:39 ikke dårlig, man kan sagtens nøjes med 1 citron :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne