Fedtfattig tunmousse
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fedtfattig opskrift Indsendt af : Mary-Ann Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg husbladsen i koldt vand 5 min. Varm saften uden den koger, smelt husbladsen i.
Rør alle ingredienser sammen med tunen, og kom den lunke saft i i en tynd stråle. Kommes i en form, presses lidt med en paletkniv og står et par timer i køleskabet. Smager som en normal fed moussé, men en meget mere mager. Kan skæres i skiver. Tips: Alle dem jeg har serveret det for anede ikke at den var lavet uden smør. De er vilde med den, og med et lækkert stykke brød til, ja så er frokosten hjemme. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 101470 gange,
og udskrevet 3207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-02-25 18:37:49 Hvad kan erstatte fromage frai, for det kan ikke fåes i handlen mere Ulla - 2022-01-05 09:29:32 Er det muligt at fryse denne mousse??? Jane - 2016-05-30 12:23:28 Super god tunmousse, den bedste og letteste laura friberg - 2013-02-23 15:41:27 kan i måske prøve at lave en tun mouss uden husblads blade mager fromage frais fint hakket bladselleri. kun peber salt citron saft heraf og tun i vand Mark Thorsen - 2012-04-14 17:32:01 Super lækker opskrift! Den er let lige at have med som mellemmåltid, på kontoret eller lignende. Mark Thorsen Dalumski - 2012-04-06 12:58:41 Er sindsyg god. er blevet et KÆMPE hit i hele familien. Det eneste der er irriterende er at jeg skal have den med til alle påske- og julefrokoster :) Lisa - 2011-10-29 01:14:45 Kan denne mousse laves uden citron, og i så fald, hvad kan det erstattes med? - Jeg er nemlig allergisk -.- Liselotte - 2011-05-02 10:54:23 rigtig god .. tilsatte en tsk. HP sovs og et lille fint hakket rødløg , og mums det var godt :) margit - 2010-12-28 18:48:13 den var rigtig god, og uden smør vidunderlig.. Ida - 2010-12-15 18:46:24 Rigtig god opskrift. Mine gæster var vilde med den og de troede ikke på at der ikke var smør i. Jeg puttede dog en del mere dild og citron i, men det er jo smag og behag. Elsker smag - 2010-11-07 11:51:24 Fint hak dog et løg også og kom i ellers smager den sgu på grænsen til kedelig. Hr. Ting - 2010-08-18 15:41:46 Den er lækker :D Dalum - 2010-06-03 07:09:28 Kæmpe succes da jeg havde famillien på besøg. skal nu også lave den til min mormors store fest. Charlotte - 2010-03-15 15:09:03 Den lyder bare til at være rigtig lækker. glæder mig til at lave den. anonym - 2010-03-08 09:57:38 Kan man godt bruge løg i stedet for bladselleri eller er der en erstatning der er bedre? fordi i vores familie kan de ikke lide bladselleri :D Morten - 2010-02-22 15:36:29 Varm saften? Ved godt det er citronsaft der er tale om, men skal man bare sjusse sig frem eller? Blondinen - 2010-01-25 01:40:18 Takker for spørgsmålet Mette; jeg tænkte også "saften"? :D Til Mette - 2009-04-26 10:06:16 Det er saften fra citronen, der refereres til :-) Lækker opskrift! pelleline - 2008-09-23 11:19:51 Uhhhmmm.. smager rigtig godt. anden gang jeg lavede det, kom jeg lidt finthakket rød peber, lidt ærter og dåse majs i. Smager fantastisk i et pitabrød med lidt salat.Til madpakken. Mette - 2008-08-19 16:44:21 Hvilken saft er det der snakkes om? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne