Boller ala Rostrup
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingredienserne sammen. Dejen skal være lidt klistret, det gør bollerne bedre i sidste ende.
Lad den hæve i et par timer, og form så bollerne. Dette gøres/hjælpes med en ske, da dejen jo som sagt skal være lidt klistret (ikke overmættet af mel).
Lad bollerne hæve i en halv time ca. Pensel med æg og så i ovnen. 15-30 min på 175 grader.
|
|
Opskriften er vist 7550 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne