Laks i fløde- tomatsovs

Laks i fløde- tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ann-Britt

Indsendt :      Red :
Laks i fløde- tomatsovs, billede 4 Laks i fløde- tomatsovs, billede 1 Laks i fløde- tomatsovs, billede 2 Laks i fløde- tomatsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 løg
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 brik purerede tomater (IKKE tomatpuré! Men hakkede tomater fra dåse kan også bruges)
3 soltørrede tomater i strimler
1-2 dl.hvidvin
0.5 tsk.sukker
 Tørret oregano
 Tørret basilikum
 Salt
 peber
1.5 dl.Madlavningsfløde 18 %
500 g.laksefilet uden skind
 Evt.frisk basilikum eller oregano
 
 Parmesan
500 g.båndpasta
 
Opskrift:
Det hakkede løg + hvidløg simre ved svag varme i ca. 5 min. De purerede tomater, soltørrede tomater + krydderier og hvidvin tilsættes. Sovsen simre ved svag varme i 30-45 min. Hvis sovsen bliver for tør (tyk) kan du tilsætte lidt mere hvidvin eller lidt vand. Sovsen blendes og fløden tilsættes.

Når sovsen igen simre tilsættes laksen i tern eller strimler og der røres straks rundt. Her efter må der ikke røres kraftigt rundt da laksen efterhånden bliver porrøs. Lad det hele simre i ca. 5-7 min og smag til med krydderier.

Serveres med frisk båndspaghetti og grpft brød. Drys evt. med lidt frisk revet parmesan.

Tips:

Hvis du ønsker en mere flødecremet sovs, kan du bruge 2-3 dl. piskefløde i stedet.





karakterer:
Opskriften er vist 55211 gange,
og udskrevet 991 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu