Laks i fløde- tomatsovs
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt af : Ann-Britt Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hakkede løg + hvidløg simre ved svag varme i ca. 5 min. De purerede tomater, soltørrede tomater + krydderier og hvidvin tilsættes. Sovsen simre ved svag varme i 30-45 min. Hvis sovsen bliver for tør (tyk) kan du tilsætte lidt mere hvidvin eller lidt vand. Sovsen blendes og fløden tilsættes.
Når sovsen igen simre tilsættes laksen i tern eller strimler og der røres straks rundt. Her efter må der ikke røres kraftigt rundt da laksen efterhånden bliver porrøs. Lad det hele simre i ca. 5-7 min og smag til med krydderier. Serveres med frisk båndspaghetti og grpft brød. Drys evt. med lidt frisk revet parmesan. Tips: Hvis du ønsker en mere flødecremet sovs, kan du bruge 2-3 dl. piskefløde i stedet. |
|
Opskriften er vist 55374 gange,
og udskrevet 997 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne