Kylling/kalkun med pikant sovse

Kylling/kalkun med pikant sovse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kirsten Jensen

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.kalkun- eller kyllinge filet
1 rød peber
1 gul peber
0.5-1 hel pakke pikantost
 salt
 peber
 Fedststof
 Evt.maizena til jævning
 
Opskrift:
Skær fileterne og peberen i mindre strimler/tern. Brun begge dele i fedtstof. Tilsæt herefter vand således at kødet lige er dækket. Lad simre i ca. 15 min. Tilsæt den ønskede mængde pikantost og rør godt rundt. Tilsæt evt. Maizena hvis der ønskes en tykkere konsistens. Smages til med salt og peber.

Tips:

Serveres med frisk bånd-pasta og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 15933 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-22 20:45:34
Smager forrygnede godt :-) Lavede den kun med rød peber, som sammen med den friske spinat pasta gav et flot farve spil.:-) Så både indbydende ud og smagte godt :-) Og så tog den ikke ret langt tid at lave.. :-D

  -   2009-05-23 13:16:26
TOTAL lækker ret... Smager mega godt, især med pikant osten i! Jeg spiser nu ris til... men er sikker på, at man også kan spise friske pasta'er til. :0)