Kylling/kalkun med pikant sovse
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Kirsten Jensen Indsendt : |
|
|
Skær fileterne og peberen i mindre strimler/tern. Brun begge dele i fedtstof. Tilsæt herefter vand således at kødet lige er dækket. Lad simre i ca. 15 min.
Tilsæt den ønskede mængde pikantost og rør godt rundt.
Tilsæt evt. Maizena hvis der ønskes en tykkere konsistens.
Smages til med salt og peber.
Tips: Serveres med frisk bånd-pasta og flutes. |
|
Opskriften er vist 15933 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bent Toft - 2009-10-22 20:45:34 Smager forrygnede godt :-) Lavede den kun med rød peber, som sammen med den friske spinat pasta gav et flot farve spil.:-) Så både indbydende ud og smagte godt :-) Og så tog den ikke ret langt tid at lave.. :-D Julia Jensen - 2009-05-23 13:16:26 TOTAL lækker ret... Smager mega godt, især med pikant osten i! Jeg spiser nu ris til... men er sikker på, at man også kan spise friske pasta'er til. :0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne