Rissengrød i servofix

Rissengrød i servofix, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anna-Marie Tjagvad

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4.5 dl.Grødris
8 dl.vand
1 l.mælk
 salt
 
Opskrift:
Risene koges i vandet i 8 minutter. Mælken hældes ved og det hele gives et opkog. Grøden saltes efter smag. Det hele hældes over i servofixen hvor det skal stå i 1½ time. Inden servering tages risene ud af inderskålen og blandes med mælken i underskålen.

Tips:

Alle typer mælk kan bruges med jeg vil anbefale let eller sødmælk, da det giver en mere fyldig smag. Servofixen er et tupperware produkt der pt. kan købes for 300,- kr.





karakterer:
Opskriften er vist 13085 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu