Rissengrød i servofix
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt af : Anna-Marie Tjagvad Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges i vandet i 8 minutter.
Mælken hældes ved og det hele gives et opkog. Grøden saltes efter smag.
Det hele hældes over i servofixen hvor det skal stå i 1½ time.
Inden servering tages risene ud af inderskålen og blandes med mælken i underskålen.
Tips: Alle typer mælk kan bruges med jeg vil anbefale let eller sødmælk, da det giver en mere fyldig smag. Servofixen er et tupperware produkt der pt. kan købes for 300,- kr. |
|
Opskriften er vist 13085 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne