Baekenofe à la Mémé
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær alt kød i store tern og brun af på en pande.
Smag til med salt, peber og ingefær.
Damp porrer, gulerødder og løg lidt i smør.
Tag en Baekenofe-form eller en gryde med låg og læg ingredienserne i lagvist. Kartofler i bunden, så gulerødder, porre, løg, kød og så løg igen, gulerødder, porre, kartofler og til slut svinehaler og svinefødder. Varm fløden og vinen op og hæld det i formen/gryden, sæt låg på og gør det tæt med noget brøddej hele vejen rundt. Bag Baekenofe i ovnen time ved 250 grader C og 2 timer ved 180 grader C. |
|
Opskriften er vist 10499 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mia - 2007-02-26 20:42:31 det lyder godt nok meget specielt, nogen der kan kommentere på smagen??? Har kræsne madspisere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne