Baekenofe à la Mémé

Baekenofe à la Mémé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.oksekød gerne tykkam
800 g.kalvekød gerne tykkam
800 g.svinekød gerne nakkekam
2000 g.porrer i skiver à 1 cm
1000 g.gulerødder i julienne
600 g.løg i skiver
2 halverede svinehaler
3 halverede svinefødder
3000 g.kar­tofler i store tern
1 l.piskefløde
75 cl.tør Riesling
 Salt
 peber
 stødt ingefær
 Smør
 
Opskrift:
Skær alt kød i store tern og brun af på en pande. Smag til med salt, peber og ingefær. Damp porrer, gulerødder og løg lidt i smør.

Tag en Baekenofe-form eller en gryde med låg og læg ingredien­serne i lagvist. Kartofler i bunden, så gulerødder, porre, løg, kød og så løg igen, gulerødder, porre, kartofler og til slut svinehaler og svi­nefødder.

Varm fløden og vinen op og hæld det i formen/gryden, sæt låg på og gør det tæt med noget brød­dej hele vejen rundt.

Bag Baekenofe i ovnen time ved 250 grader C og 2 timer ved 180 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 10524 gange,
og udskrevet 109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-02-26 20:42:31
det lyder godt nok meget specielt, nogen der kan kommentere på smagen??? Har kræsne madspisere