Hüttemeiers Klejner
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienserne æltes godt sammen, rulles tyndt ud på kagebrættet, skæres i små klejner, som koges lysebrune i palmin.
|
|
Opskriften er vist 30429 gange,
og udskrevet 882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Helle Treschow - 2023-11-29 21:28:00 Hvad er forskel / mening med både æg og æggeblommer + anonym - 2009-12-15 17:33:40 Tak for opskriften. Jeg vil prøve den og se hvordan de bliver. Til dem der får sort olie. Prøv det gamle trick at komme en stump rå æble i olien. Når æblestykket bliver sort skifter man det bare ud. God jul..Stig Per - 2009-12-12 12:10:50 De er svære at vride og olien bliver lynhurtig sort, det er kun lige til at man kan koge denne portion på 3 pakker palmin. benthe - 2009-11-30 10:14:26 dem vil jeg prøve, især efter stor succes med hyttemeiers nemme brunkager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne