Hüttemeiers Klejner

Hüttemeiers Klejner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Klejner

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hüttemeiers Klejner, billede 4 Hüttemeiers Klejner, billede 1 Hüttemeiers Klejner, billede 2 Hüttemeiers Klejner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 æggeblommer
2 æg
250 g.sukker
50 g.smør
500 g.hvedemel
0.5 tsk.hjortetaksalt
1 citron skal heraf
1 tsk.kardemomme
0.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Alle ingredienserne æltes godt sammen, rulles tyndt ud på kagebrættet, skæres i små klejner, som koges lysebrune i palmin.





karakterer:
Opskriften er vist 30534 gange,
og udskrevet 882 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-11-29 21:28:00
Hvad er forskel / mening med både æg og æggeblommer +

  -   2009-12-15 17:33:40
Tak for opskriften. Jeg vil prøve den og se hvordan de bliver. Til dem der får sort olie. Prøv det gamle trick at komme en stump rå æble i olien. Når æblestykket bliver sort skifter man det bare ud. God jul..Stig

  -   2009-12-12 12:10:50
De er svære at vride og olien bliver lynhurtig sort, det er kun lige til at man kan koge denne portion på 3 pakker palmin.

  -   2009-11-30 10:14:26
dem vil jeg prøve, især efter stor succes med hyttemeiers nemme brunkager.