Kirsebærsovs til diabetikere
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Højtid: Jul Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kirsebærrene og saft varmes op til kogepunktet. Fjernes fra varmen. Kartoffelmelet udrøres i vand og hældes i under omrøring. Kirsebærsovsen smages til med sødemiddel
Kirsebærsovssen kan serveres kold eller lun til. |
|
Opskriften er vist 24984 gange,
og udskrevet 382 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anette Hansen - 2011-12-12 13:43:50 Er nybegynder på diabetesmad - hvor købet omtalte syltede dessertkirsebær. Mærke? På forhånd tak! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne