Chokoladekage med chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Lykke & Vibeke Nielsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og chokolade smeltes ved svag varme.
Æg og sukker piskes hvidt. De tørre ingredienser blandes i æggemassen. Til slut blandes det smeltede smør/chokolade i. Dejen kommes i en springform ca. 23 cm. i diameter. Bages ved 175 grader C. alm. ovn på midterste rille 35-40 min. Tips: Evt. Laves glasur til. |
|
Opskriften er vist 19740 gange,
og udskrevet 401 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (44 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2009-10-13 17:44:14 Fungerer også fint som muffins - skal så have ca. 30 minutter ved 175 grader simone - 2008-07-22 14:43:44 den er super nem at lave enig i lidt kakao sofie - 2008-04-22 17:32:53 Super lækker kage. Meget nem at lave, selv små børn kan være med i køkkenet, hvis du bager denne kage. Men tilsæt lidt ekstra kakao så giver det en perfekt smag. anonym - 2008-04-17 11:04:53 Den er nem og smager godt ! trine - 2007-05-21 19:01:02 tilsæt evt. noget kakao for en mørkere farve og lidt mege cokolade smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne