Ishøjkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes sammen til en tyk masse. Mel og bagepulver sigtes sammen og blandes forsigtig med den piskede masse. Til sidst tilsættes det smeltede smør ligeledes under forsigtig omrøring.
Denne omhyggelige og forsigtige omrøring er for at hindre, at den piskede masse falder sammen. Den færdige masse hældes op i en smurt og melet randform, der kan rumme ca 1 ½ l. Bages på ovnens nederste rille ved 200 i ca 25 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen straks efter bagning. Når kagen er kold, skæres den igennem, og marmeladen smøres på. Kagen dekoreres med flødeskum og chokolade. Tips: 698 |
|
Opskriften er vist 7178 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne