Anderledes bananasplit - Regnskovens Chrunch-banan

Anderledes bananasplit - Regnskovens Chrunch-banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Oprindelsesland : Canada

CanadaIndsendt af : bagerjomfruen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Chrunch:
75 g.pekannødder
1 dl.kokosmel
 
 Desuden:
4 bananer
3 pladerfillodej
50 g.smeltet smør
 
 Varm chokoladesauce:
100 g.mørk chokolade
2 dl.piskefløde
2 spsk.smør
 
 Tilbehør:
 vaniljeis
 
Opskrift:
1) hak nødderne mellemfint og fordel sammen med kokosmel i en lille bradepande. stil det i ovnen ved 200 grader i 5-10min, til det er gyldent. Ryst bradepanden undervejs. afkøl chrunchen. 2)preds bananerne godt ned i nøddeblandingen (ikke så de går i stykker) 3) læg 2 filloplader på bordet ved siden af hinanden og pensl dem med smør. lig en til filloplade ovenpå de andre og pensel også dem. skær midt over så der er 4 fillostykker. læg de nøddepanerede bananer på fillostykkerbe og pak dem ind. læg pakkerne på bagepapir og pensel med smør. bag pakkerne ved 200grader i midten af ovnen i ca. 20min til de er gyldne. 4) bring fløden i kog i en lille gryde. hak chokoladen og dem den i. tag gryden fra varmen og tilsæt smørret. rør i saucen til den er jævn. (serveres varm) 5) potionsanret banerne, skåret igennem med et skævt snit sammen med kugler af vaniljeis og varm chokoladesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 11885 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu