Marengsspøgelser
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Halloween Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Ditte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggehviderne helt stive og vend forsigtigt sigtet flormelis i lidt ad gangen. Bland majsstivelse med 2 spsk flormelis og vend det i marengsmassen sammen med citronsaft.
Fyld massen i en sprøjtepose og sprøjt små spøgelser ud på bageplader med bagepapir. Lav øjne og mund med rosiner. Bag marengsene midt i ovnen. Løft bagepapiret over på en rist og lad dem afkøle. Løft dem af papiret og opbevar dem i en kagedåse. Uha, uha. Nu spøger det i ovnen. Ud hopper små skrækindjagende spøgelser. Godt at de smager så godt - og er så nemme og sjove at lave. Bøh! Tips: Bagetid: Ca. 1 time og 15 min. ved 125 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 80030 gange,
og udskrevet 1150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Bob - 2016-10-17 11:37:49 Rigtig god opskrift! Prøv med appelsin i stedet for citron, much better 👍🏼 mine to drenge blev glade for dem her til Halloween Lilly - 2014-12-28 21:40:13 Har brugt opskriften til at lave store marengs skåret den forsigtig over puttet chokolade mus i lukket den igen kommet flødeskum på toppen og granat æbler over ummm det smager super godt Anonym - 2013-10-12 20:22:50 UUUHHHHHHH HADADADA mine børn blev glade, da jeg lavede dem til deres halloween-fødselsdag. Det har lige holdt fødselsdag Amatør-kokken - 2011-11-01 10:25:55 Hvis man ikke kan lide rosiner, kan man bruge chokoladespåner, som øjne og mund. PS Majsstivelse og evt citron kan med fordel byttes ud mod 1 tsk eddike, som gør massen lidt syrlig samt stiv og sej. Lisa - 2011-10-29 10:08:10 Glæder mig til at komme i gang det bliver sjovt :D Mathilde og Tobias - 2010-10-30 09:09:17 Den var lækker anonym - 2010-10-12 14:46:14 De er fantastisk nemme - og smager fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne