Agurke-mousse
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
|
|
Agurkerne vaskes og rives groft eller findeles i blender.
Agurkemassen hældes til afdrypning i en sigte.
Husblasen opløses i lidt lunkent hvidvin.
Agurkemassen blandes med krydderurter, løg og krydderier.
Røres derefter sammen med afkølet husblas, resten af hvidvinen, sennep og fromage frais.
Smages evt. til med salt og peber eller evt. flere krydderurter og hældes i en form.
Sættes i køleskabet, indtil den skal serveres. Velegnet som tilbehør til røget kalkun eller skinke. |
|
Opskriften er vist 10173 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne