Lækker Mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : monolog Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 241502 gange,
og udskrevet 7093 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (45 stemmer) |
|
Kommentarer LLA - 2014-11-07 13:26:47 Fantastisk ret kan kun anbefales Jette - 2013-01-04 19:41:34 Glæder mig til at severe denne ret for gode venner. anonym - 2012-06-29 18:08:23 Grunden til man ikke svitser paprika er: Det blive pokkers bittert. Paprika skal først i retten når der er væde i. iversen - 2011-09-14 16:25:50 man svitser sku da både paprika og curry Louise - 2010-05-09 19:50:05 Hvor længe, vil i lade rette stege i ovnen? En halv time? anonym - 2010-02-27 18:18:53 den ser godt nok lækker ud denne ret......... Chrystal - 2009-08-15 16:36:30 I stedet for fløde bruger jeg altid Maizena Cremefiné 7 % Birthe - 2009-01-05 09:49:29 Brugte kun 50 g margarine og et par dråber kulør, så var den ikke helt så lys, men ellers en rigtig god ret ibjes - 2008-09-29 10:47:17 super lækker ret.. og nem at lave. :-) rikke - 2008-08-14 17:13:36 har lige siddet og læst folks kommentarer....... hvor er vi henne, kan det ikke være lige gyldigt om man svitser paprika eller ej, og hvis retten ikke ser lækker ud hvorfor så kommenterer det.. så kan man da bare lade være med at lave den.. jeg synes den ser lækker ud og vil helt klart prøve den. jsp17 - 2008-07-16 08:11:32 jo man svitser paprika, men ikke karry Nadja - 2008-06-24 20:04:06 Ser godt nok ikk særlig lækkert ud!! Nogen der kan anbefale denne ret ?? tina - 2007-11-23 18:18:47 super nem og lækker ret!! prøv den! mandal - 2007-11-15 21:06:44 Super lækker og meget nem ret. birgit - 2007-11-15 16:38:42 man svitser ikke paprika Mona - 2007-10-28 21:14:22 Skal der virkelig bruges 150 g margarine/smør/olie?? Synes det lyder lidt voldsomt. gitteline - 2007-05-12 11:35:22 super ret. Per - 2007-03-13 09:08:32 Det fremgår ikke tydeligt af opskriften, men jeg mener at mørbrad, pølser og bacon steges færdigt på panden, og blot serveres i fad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne