Nem Græsk Farsbrød
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : monolog Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 202028 gange,
og udskrevet 4438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (42 stemmer) |
|
Kommentarer HrVig - 2016-09-13 16:22:24 Når jeg laver græske frikadeller putter jeg som regel skrællen og saften fra 1/4-1/2 citron (øko for skrællens skyld) i farsen, giver en super friskhed i smagen. Kan varmt anbefales i farsbrød også ;) desuden gør en tsk frisk/tørret oregano og timian aldrig noget.. Grønskolling - 2015-10-18 19:30:12 Jeg prøvede opskriften med halvt flæsk og halvt okse med bacon i og oven på. Den blev super god. anonym - 2009-12-19 15:18:35 "Centius"??? Hm.... :o) Mon ikke det er "Celsius", der menes? ;o) Mette.. - 2008-06-24 13:53:08 Lækkert farsbrød, og nemt og lave.. smag og behag, men jeg vil også have bacon på, også for at det det ekstra smag!! Lisbeth Rosleff Sørensen - 2007-03-14 06:27:55 Et rigtig dejligt græsk farsbrød, I stedet for rasp til sidst kom jeg bacon på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne