Æble -Figen Chutney
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Abel Indsendt : Red : |
|
|
Løg, Hvidløg, Ingefær og Chili puttes i den varme olie til løgene er klare,
derefter tilsættes resten af ingredienserne, undtagen de ristede pinje kerner.
Der koges til det har den ønskede konsistens. ca. 1½ time.
Ca. 10 min før chutneyen er færdig tilsættes pinjekernerne.
Tips: Der bruges selvfølgelig såvidt det er muligt friske danske økologiske råvare, gerne fra egen have. (måske lidt svært i denne ret) VIGTIGT: husk at smage på retten hele vejen igennem forløbet, for at rette til med div. krydderier, dette giver den helt rigtige personlige udgave af chutneyen. Dette gælder for øvrigt ved alt madlavning, hvis du ikke smager på retten bliver den noget sjusk. |
|
Opskriften er vist 12500 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2014-08-29 08:14:26 Fantastisk god chutney. Kan man konservere den med atamon eller på anden måde? Jeg har lyst til at lave et stort lager til vinteren, men glassene vil fylde for meget i køleskabet :-) Lone - 2005-01-01 01:01:01 Super til indiske retter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne