Sort-hvid maleri a la Christies og god olivenolie
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Jordskokke compóle:
Kog jordskokkerne svagt til de er møre med bid (ca. 10 min) sammen med olivenolie, hvidløg og timian og krydr let med salt og peber. Hæld på sigte og afkøl. Kammuslinger: Befri kammuslingerne fra musklen. Blancher dem i 5 sek. og krydr. Mariner herefter kammuslingerne et par timer i olivenolie og limesaft og krydr med salt og peber. Tomatvinaigrette: Bland tomat ternene med olivenolien og balsamicoen og smag til med salt og peber. Anretning: Del hver kammusling i 3 stykker. Læg stykkerne skiftevis med trøffelskiver i en rosette på tallerknerne. Top op i midten med jordskokker compóle og dekorer med en timiangren og evt. kørvel. Fordel tomatvinaigrette rundt om rosetten og server. |
|
Opskriften er vist 16229 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne