Sort-hvid maleri a la Christies og god olivenolie

Sort-hvid maleri a la Christies og god olivenolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 Kammuslinger:
12 kammuslinger
 salt
 peber fra kværn
1-1,5 dl.god olivenolie
1 limefrugt
20 g.friske trøfler (eller andet efter fantasi, f.eks agurk)
 
 Jordskokke compóle:
200 g.friske jordskokker, renset, skrællet og skåret i små terninger
2 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
1 lille bundtfrisk timian
 salt
 peber fra kværn
 
 Tomat vinaigrette:
 kødet af 3 tomater i tern uden skind
 salt
 peber fra kværn
1 dl.olivenolie
2 cl.balsamico (mørk eller hvid)
 
Opskrift:
Jordskokke compóle:
Kog jordskokkerne svagt til de er møre med bid (ca. 10 min) sammen med olivenolie, hvidløg og timian og krydr let med salt og peber. Hæld på sigte og afkøl.

Kammuslinger:
Befri kammuslingerne fra musklen. Blancher dem i 5 sek. og krydr. Mariner herefter kammuslingerne et par timer i olivenolie og limesaft og krydr med salt og peber.

Tomatvinaigrette:
Bland tomat ternene med olivenolien og balsamicoen og smag til med salt og peber.

Anretning:
Del hver kammusling i 3 stykker. Læg stykkerne skiftevis med trøffelskiver i en rosette på tallerknerne. Top op i midten med jordskokker compóle og dekorer med en timiangren og evt. kørvel. Fordel tomatvinaigrette rundt om rosetten og server.





karakterer:
Opskriften er vist 16229 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu