Gulerodsboller med appelsin og abrikos
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i appelsinsaften, og revet gulerod og abrikos tilsættes sammen med sukker og salt. Kardemomme, ingefær og kanel blandes med melet og æltes i dejen. Dejen æltes glat og smidig og hæver overdækket i 1 time.
Dejen æltes let igennem og formes til 20 boller, der efterhæver overdækket 45 minutter på bageplade. Bollerne bages ved 180 grader i 15-20 minutter. De er færdige, når de lyder hule når man banker dem let på undersiden med en finger.
|
|
Opskriften er vist 9255 gange,
og udskrevet 259 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2008-11-13 15:00:32 Blev bagt til en fødselsdag, hvilket var en succes. De har en dejlig smag og er luftige. Arne - 2008-09-26 00:18:59 Superlækre boller, kan fint bruges både som frokost- og morgenboller. Bliver yderligere lækre med (økologisk) 500 gr hvedemel og 50 - 100 gram durummel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne