Edderfuglebøffer i baconsvøb
Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl Indsendt af : stig priis Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne vendes på en tør pande, for at lukke porerne. Herefter drysses de med salt og peber og ombindes med et stykke bacon.
Anret brysterne i et ildfast fad evt. sauterpande og hæld 1/4 - 1/2 l. piskefløde evt. madlavningsfløde ved kom lidt ekstra bacon i fadet Sæt brysterne i ovnen en god times tid ved 180 C. Herefter tages de ud. Sovsen jævnes og tilsættes et par spisesker ribsgele Sovsen tilsættes kulør. Tips: Serveres med kartofler og salat |
|
Opskriften er vist 8966 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne