Farseret hvidkål i form
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Bjørn kok Indsendt : |
|
|
Hvidkålen deles i 4 stk. stokken skæres ud, og kålen blancheres.
En smurt aflang form fores med nogle blancherede kålblade, drys let med salt og peber, og 1/3 af farsen lægges ovenpå, således 2 gange mere.
Husk at slutte af med kål.
Formen stilles i en bradepande med vand, og dampes i ovn ved ca.175 grader i 90 minutter.
Serveres med hvide kartofler og smeltet smør (eller en sovs lavet af kålvandet, som jævnes og tilsættes lidt fløde, salt og peber.) |
|
Opskriften er vist 16005 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer benthe - 2009-04-11 09:12:58 til Ann: Skal være i vand lige til kogepunktet, men må ikke koge. Ann - 2008-01-20 13:10:58 hvad betyder blancheres???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne