Franskbrød til bagemaskine

Franskbrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Franskbrød til bagemaskine, billede 4 Franskbrød til bagemaskine, billede 1 Franskbrød til bagemaskine, billede 2 Franskbrød til bagemaskine, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
280 gram Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
440 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

15 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
8 gram Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
7 gram Tørgær 1 tsk. vejer 4 gram
1 spsk. vejer 12 gram

1 brev indeholder 12 gram
   
   
Opskrift:
Tilsæt ingredienserne som beskrevet i manualen til din maskine. Rækkefølgen ovenfor skulle være korrekt.

Jo bedre mel man kan få fat i des bedre. Det tager mindre end 2 minutter at lave dette herlige brød, og det er perfekt til morgenkaffen.

Tips:

Melisa:
Program 2. 3t 50 m





karakterer:
Opskriften er vist 192829 gange,
og udskrevet 4716 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (38 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6841 (1629 kcal)
KJ pr. Brød 6841 (1629 kcal)
Vægt ialt 750 gram
Vægt pr. Brød 750 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 912 KJ (217 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 0.9 gram
Kulhydrat 46.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-07-16 17:58:02
På en morphy Richards bagemaskine, er det program 5. Fortrinligt brød, lækkert og let👍

  -   2010-12-30 01:02:03
Super opskrift af EDprivat i ovenstående kommentar, det blev godt nok anderledes i konsistensen end det kanonkuglebrød jeg fik ud af opskriften i manualen til maskinen, og så smager det også godt :-)

  -   2010-12-11 21:09:47
OBH Nordica program 2 750 gram 3.40 min 280 gram sødmælk 440 gram hvedemel 15 gram sukker 8 gram salt 3,5 gram tørgær 1 æg Smør smældes tilsæt ægget, pisk sammen, tilsæt mælken, pisk let det hele. Husk Program 2 eller længere æltning. Franskbrødet bliver stort luftigt, et rigtig lægger brød.

  -   2008-03-06 10:37:21
Hvilken bagemaskine passer opskriften til ????

  -   2007-12-17 14:00:41
Program 3t40min. Prøv at udskifte vandet med 315 g mælk og 20 g smør, samt halvdelen af gæren med 1 æg (smørret og ægget røres i den lunkne mælk inden det kommes i maskinen), Giver et meget større og meget mere luftigt brød.

  -   2007-12-06 22:24:02
Hviket program? 1 t OG 40 MIN ELLER 3 T OG 40???