Paprikakylling i fløde
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Rebekka Indsendt : Red : |
|
|
-Kom skivekartofler i et ildfastfad
-Hak løg og bland det med kartofler
-Læg kyllingfile på toppen af kartofler
- Hæld fløde i en skål og rør det sammen med ketshup og kryderier.
-Hæld så fløden over kylling og kartofler.
-Stilles i ovn på 160 grader i ca. 45 min.
Tips: Serveres med salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 10534 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer RO - 2005-01-01 01:01:01 Er super nem af lave.. og smager bare rigtig godt..! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne