Boller 04
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Mariechristine Indsendt : Red : |
|
|
Mælken varmes og gær opløses deri. tilsæt margarine. Jeg plejer at tage margarinen ud et par timer før så den hurtigt bliver opløst. Derefter hældes det i en stor skål (eller 2 der er rigtig meget dej) mel, salt og sukker tilsættes. Derefter skal det hæve i 2 timer i skålen. Bollerne formes og skal nu hæve 3 kvarter på bageplade. Bages ved 225 grader til de er lysebrune og lyder hule når man banker på dem.
Tips: De skal ikke pensles. |
|
Opskriften er vist 14836 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Qiano Charlotta Winzelio - 2005-01-01 01:01:01 Det er ritig godte boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne