Frokkostboller
Indsendt af : Simones mad Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lukne vand
Tilsæt salt, olie, durummel og fuldkorns rugemel.
Tilføj hvedemel indtil dejen er lind og håndterbar.
Stil den tildækket i 1/2 time.
Skær soltøret tomater, oliven og hvidløg ud i små stykker og ælt det i dejen, når den er færdig med at hæve.
Form bollerne og læg dem til hævning på en bageplade i 1 time. Pensel med æg eller mælk og drys med hvidløgssalt.
Bag i varmlufts oven på 225 grader i 10-15 min.
Tips: Almindelig oven kan selvfølgelig også bruges. |
|
Opskriften er vist 6493 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne