Muskatkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes grundigt sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet må ikke blødgøres, men have en fast konsistens.
Dejen deles i 3 lige store dele, der hver for sig trilles til pølseform ca. 25 cm. lang, og rulles i tesukker eller sukker. Dejstykkerne anbringes på et koldt sted, helst i køleskab, til de er blevet så faste, at de kan skæres ud til kager uden at miste den runde facon. Hver kage ca. ¾ cm. tyk. Anbringes på 3 plader. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagerne skal tages af pladen straks efter bagning, da de eller vil hænge i pladen og gå i stykker ved aftagning. Tips: 708 |
|
Opskriften er vist 4480 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne