Verdens lækreste kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 41429 gange,
og udskrevet 978 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-07-03 15:27:54 Den smagte dejligt, men ville ikke lave den igen, da jeg syntes den blev for sød benthe - 2011-12-16 18:34:37 Til ab20: Du kan bruge lys eller hvid chokolade, eller bare den ekstra mængde af mørk chokolade, bliver selvf. ikke helt den samme smag, men sikkert lækker alligevel. Per - 2011-09-30 15:00:31 Kagen er tung og let klæg meget a la brownies. Mandler kan undlades, det samme kan baileys. ab20 - 2011-05-02 16:38:01 Hvad kan man bruge i stedet for blød nougat - min mand er allergiker... Laura - 2010-11-11 11:47:20 Da vi ikke har mandler hjemme, kan man så bruge andet i stedet? benthe - 2009-11-06 10:48:21 Til Tine: Du kan erstatte med forskelligt flydende feks. appelsinsaft, som passer fint sammen med chokoladesmag. Du kan også prøve cocio, resten er nok ikke et problem at få brugt hi!hi! Pia - 2009-03-26 21:09:56 Jeg har prøvet at lave den. Kan kun give dig ret. Den smager fantastisk :-) Tine - 2008-09-05 18:28:34 Hej ville bare høre om der er et alternativ til Bailey'en? det er mere fordi vi drikker det nemlig ikke, og så er det lidt vildt at købe en hel flaske? :) camilla ;b - 2008-06-27 11:37:13 for mange ingrediensen, og meget tidskræven. men en dag hvor jeg får gæster og har nok af tid vil jeg prøve den.!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne