Jomfruhummer i gele med avocadocreme
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummer hele Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Jomfruhummerhalerne koges forsigtigt i ca. 2 minutter.
Kog æggene og afkøl dem, skær æggene i skiver. Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter. Rør bouillonterninger ud i kogende vand så den bliver godt stærk. Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon. Hæld derefter lidt af denne op i 6 ramkiner 8 cm i diameter, eller kopper i samme størrelse, stilles på køl. Læg en skive æg (kun de midterste skiver skal bruges) oven på den stivnede gele og hæld lidt bouillon oven på så det lige dækker ægget, stilles på køl. Fordel nu halerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen. Stil dem i køleskabet til de er stivnede. Avocadocreme: Blend/mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser. Fordel avocadocreme på små tallerkener med hummerhale geleén ovenpå. Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik. Pynt med dild. |
|
Opskriften er vist 26663 gange,
og udskrevet 661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Carrie - 2010-02-23 15:03:30 Det er muligvis en ide selv at fange hummerene. anton123 - 2005-01-01 01:01:01 jeg har aldrig set dem kogt og pillet i handel ved fiskefartøjer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne