Æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Anders Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg banon sprødt, men ved svag varme så fedtstoffet ikke brænder på.
Pisk æggene godt, og put salt, peber og mælk og fløde i. Hak de øvrige grønsager fint, og bland dem i en skål,stil det i køleskabet så det er godt afkølet. Når det sidste bacon er stegt færdigt, hælder du ægge blandingen på panden, og lader den stå ved svag varme i ca, 20 min. ( hvis du har en pande der kan tåle at komme i ovnen giver du det 10 min. på blusset, og ca. et kvarter i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn) Når æggekagen er færdig hælder du de hakkede grønsager ud over den og bacon på og til sidst purløg. |
|
Opskriften er vist 83643 gange,
og udskrevet 589 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2012-09-15 09:58:04 smager fantastisk! frisk - 2012-08-23 13:57:28 Det lyder som en rigtig god opskrift. Vil absolut prøve den... Forresten kan jeg godt lide at i har skrevet at mælk, fløde og æg skal være Øko, men ikke resten... :-) Svejgaard - 2012-07-03 17:08:21 rigtig god opskrift :) diddo og nino - 2008-01-16 17:40:23 den lyder spændénde, lad os prøve den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne