Æggekage

Æggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anders

Indsendt :      Red :
Æggekage, billede 4 Æggekage, billede 1 Æggekage, billede 2 Æggekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 æg
1.5 dl.piskefløde
1 slat mælk
 salt
 peber
 Tomater
 løg
 agurk
 hvidløg
 merian
 Timian
 Lidt chili
 Godt med bacon
 purløg
 
Opskrift:
Steg banon sprødt, men ved svag varme så fedtstoffet ikke brænder på.

Pisk æggene godt, og put salt, peber og mælk og fløde i. Hak de øvrige grønsager fint, og bland dem i en skål,stil det i køleskabet så det er godt afkølet.

Når det sidste bacon er stegt færdigt, hælder du ægge blandingen på panden, og lader den stå ved svag varme i ca, 20 min. ( hvis du har en pande der kan tåle at komme i ovnen giver du det 10 min. på blusset, og ca. et kvarter i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn)

Når æggekagen er færdig hælder du de hakkede grønsager ud over den og bacon på og til sidst purløg.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Æggekage

karakterer:
Opskriften er vist 83643 gange,
og udskrevet 589 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-15 09:58:04
smager fantastisk!

  -   2012-08-23 13:57:28
Det lyder som en rigtig god opskrift. Vil absolut prøve den... Forresten kan jeg godt lide at i har skrevet at mælk, fløde og æg skal være Øko, men ikke resten... :-)

  -   2012-07-03 17:08:21
rigtig god opskrift :)

  -   2008-01-16 17:40:23
den lyder spændénde, lad os prøve den.