Oksekødsgryde fra Rom
Hovedingrediens : Oksekød - Okseklump Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Panico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits bacon i en jerngryde i olivenolien og kom derpå rødløg og hvidløg i. Efter
nogle minutter tilsættes oksekødet, som brunes på alle sider. Hæld rødvin over og
lad den dampe lidt ind.
Dernæst tilsættes flåede tomater, bouillon, tomatpure, laurbærblade, chilipeber og salt, hvorefter retten simrer en time under låg med en lille åbning til fordampning. Når peberkrydringen er passende, fiskes chilien op. Tilbehør: Server denne stimulerende oksegryde med ovnstegte rosmarinkartofler eller ris og pynt hver portion med lidt frisk hakket persille. |
|
Opskriften er vist 79309 gange,
og udskrevet 2715 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise Saltzstein - 2011-12-08 19:48:45 Fantastisk god. Lige efter opskriften. Med halverede kartofler med olivenolie, salt og rosmarin stegt i ovnen ca. ½ time ved 200 grader. Hvis chilien ikke er stærk nok har jeg tilsat cayennepeber. Skøn med lidt bid i. jesper - 2011-08-01 19:51:14 couscus er også godt som tilbehør med en salat til. det bliver en af familiens yndlingsretter, super nem at lave, god til at simre i ulvetimen og kan várier i forhold til tilbehør. Peter - 2010-01-15 14:26:23 Prøv den med bagt kartoffelmos. Det er guf for mandfolk! Bente - 2007-09-13 10:18:04 Tilsæt 3 store gulerødder. Dejlig gryderet. Jeg lod den simre i 3 timer. weeke - 2007-08-26 15:37:22 Smager super godt, specielt med ris og lækkert brød til. Man kan med fordel smide et par cocktailpølser i for børnenes skyld, men det er absolut ikke nødvendigt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne